Nieuws

Dansnamiddag met livemuziek op 27 juni 2018

Jun 1, 2018

Sfeer en ambiance zijn troef tijdens onze dansnamiddag op woensdag 27 juni met livemuziek van Fiver.

In Residentie De Maalbeek wonen we niet enkel samen, we beleven er ook leuke momenten met elkaar, onze vrienden en familie...

Iedereen welkom vanaf 14u!


Opendeurdag donderdag 31 mei 2018

May 3, 2018

Residentie De Maalbeek organiseert op donderdag 31 mei om 15u een opendeurdag. Er worden doorlopend rondleidingen georganiseerd. Allen welkom!

 

More


Opendeurdag op 26 april 2018

Apr 18, 2018

Residentie De Maalbeek organiseert op donderdag 26 april een opendeurdag. Iedereen welkom vanaf 15u, er worden doorlopend rondleidingen gegeven.

More


De Maalbeek = hartveilig

Apr 5, 2018

Residentie De Maalbeek beschikt over een AED-toestel (Automatisch Externe Defibrillator). Bij levensbedreigende hartritmestoornissen analyseert het toestel het hartritme van het slachtoffer en bepaalt het automatisch of een stroomstoot het slachtoffer kan helpen. Al onze medewerkers kregen een opleiding in reanimatie en gebruik van het toestel. Bovendien geeft het AED-toestel gesproken instructies en leidt het de hulpverlener door de reanimatie tot de professionele hulpverleners kunnen overnemen.

More


Samen in beweging!

Feb 12, 2018

We horen en lezen het dagelijks in de media: bewegen houdt ons gezond. Regelmatig bewegen is een goede gewoonte: het geeft je een goed gevoel, het helpt je een goede conditie te behouden en het verlaagt de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat je langer de activiteiten kan doen die je graag doet. Residentie De Maalbeek breidt de basisdiensverlening uit met een uur sport per week, begeleid en onder toezicht van onze physical coach, Dirk Van Lancker.                                                                                                                                       Dirk Van Lancker is een professionele beweegcoach met ervaring in de sportwereld, met veel enthousiasme neemt hij deze opdracht ter harte. Onze residentie kunnen bij Dirk terecht voor zowel groepssessies als individuele begeleiding telkens op dinsdag van 15.30u tot 16.30u.

More


Getuigenis familie

Jul 6, 2016

" Ons mama woont sinds kort in residentie De Maalbeek. Twee weken nadat ons mama verhuisd was werden we door de woonadviseur op gesprek uitgenodigd om ook onze bevindingen over het verblijf te kennen. Ook voor ons was het afwachten hoe ons mama zich zou aanpassen en hoe ze haar verblijf in residentie De Maalbeek zou beleven. Ons mama werd hartelijk onthaald door de woonadviseur, de medewerkers en ook de residenten. Ons mama voelde er zich meteen thuis en ook wij voelen ons goed bij de service en dienstverlening. Er wordt rekening gehouden met de privacy en de  eigen gewoonten van ons mama. Residentie De Maalbeek is een ontmoetingsplaats voor senioren maar ook de nieuwe thuis van ons mama."

More


Feest in De Maalbeek

Jun 8, 2016

Op 3 juni organiseerden we, op vraag van de familie, een mooi verjaardagsfeest voor één van onze bewoners.

More

Nieuws